Nyomtatás

Gyümölcsöző személyiségteszt

gyum tesztGondoltál már arra, hogy kedvenc gyümölcsödből következtethetsz a személyiségedre? Bizony: aki az almát veszi le először a polcról, az nem ugyanolyan jellemű, mint aki a banánért nyúl. Lássuk, te mit választanál!

 

Alma
Ha az almát választanád, extravagáns, impulzív, szókimondó embernek ismerhetnek meg mások, néha az indulataid is elragadnak. Talán nem a legjobb szervező, mégis jó vezető vagy, és könnyedén mozdítod előre a dolgokat. Imádsz utazni, és partnereddel elbűvölően viselkedsz.
Málna
Nem ismered a félelmet és a legtöbb dolgot a magad javára tudod fordítani. Általában jól átgondolod a teendőidet. A nagylelkűséged és humorérzéked a legtöbb ember számára szimpatikussá tesz. A karrieredben határozottan szerzed meg, amit akarsz. Szeretsz új emberekkel megismerkedni, új helyekre ellátogatni, amikor csak teheted. A humorod vonzza mindennél jobban az ellenkező nemet.
Eper
Ez a kedvenc gyümölcsöd? Általában szilárd véleményed van a dolgokról, amelyet nem könnyű befolyásolni. Hajlamos vagy a végletekre, a dolgokat imádod vagy utálod, és szereted, ha te irányítod a helyzeteket. Élvezed a mentális kihívásokat. Az erős felszín ellenére a partnered mellett olyan vagy, mint egy kiscica, aláveted magad és simulékony leszel.
Cseresznye
Az élet nem mindig édes számodra, különösen szakmailag gyakoriak a hullámhegyek és -völgyek, sokszor nem vagy elégedett a fizetéseddel. Termékeny képzeleted gyakran indít kreatív tevékenységekre. Őszinte, lojális partner vagy, de nem könnyen fejezed ki az érzéseidet. Otthonod a menedéked, és semmit nem szeretsz jobban, mint ha a szűk családod és szeretett párod vannak veled.
Szőlő
Általában udvarias ember vagy, de mégis hajlamos lehetsz a hirtelen indulatkitörésekre, amelyek épp ilyen hamar le is csengenek. A szépség minden formája lenyűgöz, beleértve a szép embereket. Nagyon népszerű vagy, amit nagylelkűségednek is köszönhetsz. Igazi életigenlőnek ismerhetnek, mindent élvezel, amit csinálsz. A párodnak is osztania kell ezt a lelkesedésed!
Őszibarack
Barátságos, őszinte és szókimondó természeted életigenléseddel együtt igencsak vonzóvá tesz mások számára. Könnyen bocsátasz meg és felejtesz, nagyra értékeled a barátságokat. Függetlenséged és ambíciód irányít a munkában. Ideális szerető vagy, tüzes, szenvedélyes, de őszinte és hűséges is. Ezt a szenvedélyt azonban soha nem mutatod ki közönség előtt.
Ringló
Konzervatív, visszafogott jellem a ringló kedvelője, aki igen érzékennyé is válhat. Általában jól átgondolod a dolgokat, így nem jellemző rád, hogy elsietnéd a cselekvést. Viszonylag ambiciózus vagy, és minden jól megy neked, ahol kis részletekkel vagy számokkal kell dolgoznod. Könnyen találsz hibát másokban. Amikor partnert keresel, fontosabb neked az intellektus a külsőnél vagy a szenvedélynél. Eléggé szégyenlős vagy, és nem könnyen mutatod ki a vonzódásod.
Körte
Ha valamire koncentrálsz, könnyen megoldod, de problémáid lehetnek a feladatok olyan lelkesedéssel véghez vitelével, amilyennel hozzáfogtál. Az eredményeket azonnal látnod kell. Imádod a szellemi kihívásokat és a jó beszélgetéseket. Könnyen fellelkesülsz és nem jellemző rád, hogy nyugodtan üldögélnél. Könnyen barátkozol, de a kapcsolatokat nem tartod fenn könnyen.
Narancs
Ha a narancs a kedvenced, akkor valószínűleg türelmes vagy és nagy akaraterővel rendelkezel. Szereted a dolgokat lassan de nagyon alaposan csinálni és idegesít a rosszul végzett munka. Hajlamos vagy a szégyenlősségre, de barátként megbízható vagy. A partneredet gondosan választod meg, egész szíveddel szeretsz. A konfliktusokat minden kapcsolatodban igyekszel kerülni.
Banán
A banán a kedvenced? Szerető szívű, kedves, melegszívű és együttérző természeted van, azonban sokszor hiányzik belőled az önbizalom és a szégyenlősség sem áll távol tőled. Az emberek gyakran kihasználják a kedvességed és a sebezhetőséged. A partneredet minden lehetséges módon imádod, szelleméért és testéért egyaránt. A természeted miatt a kapcsolatod mindig harmonikus.
Kókusz
A kókusz kedvelői komoly, gondos emberek. Bár szeretik a társaságot, nagyon megválogatják, kivel töltik az idejüket. Ha ebbe a csoportba tartozol, hajlamos vagy a makacsságra, de ezzel együtt gyorsan kapcsolsz, és mindig készenlétben állsz, hogy különösen a munkában, mindig tiéd lehessen a vezető szerep. Mindenképpen olyan partnerre lesz szükséged, akinek a szellemét elismered, hiszen a szenvedély ugyan fontos neked, mégsem ez áll a középpontban számodra.
Ananász
Gyorsan döntesz és cselekszel. Bátor vagy a szakmai váltásokban, de mindig figyelsz rá, hogy ez az előnyödre váljék. Remek szervező vagy, függetlenül a feladat méretétől. Általában magadra hagyatkozol, őszinte vagy a kapcsolataidban és nem barátkozol túl gyorsan, de ha megteszed, az életre szóló. A partneredet lenyűgözi a szilárdságod és a megbízhatóságod, de annak nem örül, hogy nehezen mutatod ki a vonzalmad.

Szöveg: Kovács Valéria