1x1 tökéletes lábakhoz

lablead

Nyaranta sokkal többet mutatunk lábunkból: a szandálokban lábfejünk és lábujjaink, a rövid sortokban, ruhákban egész lábszárunk és combunk jó része is szabadon marad. Vagy te inkább takargatni szoktad? Idén ne tedd!

A 8 leggyakoribb láb-gond

Bármennyire is szeretjük a nyarat, az biztos, hogy a meleg kemény kiképzésnek veti alá a lábunkat, ráadásul sokkal többféleképpen, mint gondolnánk.

A legtöbb embernek a kánikulai hónapokban több problémája akad a lábával, mint bármikor máskor. Ennek csak az egyik oka, hogy ilyenkor látszik, tehát jobban észrevesszük az esetleges gondokat, a másik az, hogy egészen más cipőket hordunk, és aktívabb életmódot élünk, mint hidegebb időben. Lássuk, melyek a leggyakoribb gondok.

1. a mezítláb veszélyei
Nagyon is jó érzés a nyári melegben mindent levenni, és mezítláb lenni, de sajnos ez a lábunk egészsége érdekében nem feltétlenül a legjobb választás. A következmény egy sor sérülés és fertőzés lehet, és más módokon is okozhat lábfájdalmat. Kissé magasabb talpív esetén például kifejezetten hiányzik a cipő támasztó hatása.

fitt info 2020 003 cimlap
*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2020. 03. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!