Nyomtatás

Vegán Fiesta

128474427 sVegán, vegetáriánus vagy, vagy csak nem szereted a húst, esetleg tudatosan csökkentenéd a húsfogyasztásodat? Több zöldséget ennél? Kend a kenyeredre, edd zöldségekkel, pitával, amivel csak szeretnéd.

Tudtad, mennyiféle zöldségből mennyiféle krém készíthető? Nem kell megvenned a boltit, inkább csináld meg otthon ezeket a finomságokat, hogy bármikor előkaphasd, és egészséges ételekkel lakhass jól, kiélvezve a zöldségek magas rosttartalmát, tápanyagait és persze a finom ízeket! 

Padlizsánkrém
Ahány ház, annyiféle padlizsánkrém, van, aki a görögös, van, aki az erdélyies változatot szereti inkább készíteni. A padlizsánt süsd meg sütőben vagy rostlapon, amíg megpuhul, sőt, jót tesz neki, ha épp egy kicsit megég (ha sütőben sütöd, vigyázz, mert ha túlsül, hajlamos szinte felrobbanni, és igen kellemetlen lesz kitakarítani). Húzd le a héját, és a húsát reszelt vagy átnyomott fokhagymával, házi majonézzel, sóval keverd el, és néhány órát hagyd állni a hűtőben.

fitt info magazin 2019 005 cimlap kicsi*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 05. számában vagy novembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!