Miért nem fogyok egy dekát sem?

fogyas2Fogyni lehetőleg nem egy hétre szeretnénk: ha már megszabadulunk a túlsúlytól, jó lenne egy életre elfelejteni, ugye? Szerencsére nem csak jojódiéták léteznek, hanem olyan tanácsok is, amelyek éppen abban segítenek, hogy a nehezen elért eredmény tartós legyen!

Amikor mindenhonnan fogyással kapcsolatos tanácsok ömlenek, akár akarod, akár nem, amikor mintha minden nap változna a vélemény, hogyan is lehetnél könnyebb azzal az öt kilóval, amikor mindenki szakértő ebben a témában (is), akkor nem könnyű a megfelelő tanácsokat megtalálni. A rossz tanácsok pedig nemhogy nem javítanak, inkább rontanak a helyzeten, és nemhogy tartós, egészséges fogyást nem eredményeznek, de még az egészségre is károsak lehetnek. Az eredményt látjuk: egyre több elhízott ember, egyre rosszabb egészségügyi helyzet. Éppen ezért kell jól megválasztani, milyen tanácsokat is követünk. Válogatásunkban bízhatsz!

Tudd, miért!
Azok fognak igazán sikeresen fogyni és karcsúbbak is maradni, akik tudják, miért is vágtak bele. Ha egy eseményre akarsz mindenáron nagyon jól kinézni, az lehet, hogy sikerülni fog, de a nagy nap után valószínűleg visszatérsz a régi rossz szokásokhoz és a régi súlyodhoz. Olyan célt érdemes választani, ami hosszabb távra szól: az egészséged, a jobb lélekállapotod például jó segítség lesz.

fitt info 2020 003 cimlap
*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2020. 03. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!