START 2021! 21 életmódváltó tipp a jobb közérzetért

beautiful young woman sitting on sofa at home getting good and warm words from someone by phone.

Néha csak egy apróságon múlik, hogy jó vagy rossz napod van-e. Ezekkel a mindennapi dolgokkal elérheted, hogy a lehető legjobban érezd magad, még akkor is, ha ebben az évben még sok időt kell otthon töltened.

  Szilveszter éjjel mit fogadtál meg? Megtalálod álmaid munkáját, karriert építesz, maradéktalanul rendbe hozod az életed, lakást veszel, és az edzéseken is 200%-os teljesítményt nyújtasz? Ezek valóban komoly célok, de lássuk be, ahhoz, hogy mindent megvalósíts, valószínűleg kevés lenne ez az év, a sikertelenség pedig kedvedet szegheti. E 21 dolog segítségével azonban elkerülhető a kiégés és – mire végzel a feladatokkal – könnyedén feltöltődhetsz.

1. Sportolj kettesben

Kérdezz körbe a baráti körödben, vagy a távolabbi ismerősök között, hogy akad-e olyan, aki ugyanazért a sportért rajong, mint te. Ha találsz ilyet, találjatok ki magatoknak egy közös kihívást, melynek a felét neked, a másik felét neki kell teljesítenie a sikerért. Egymást motiváljátok majd és mulatságnak sem utolsó így edzeni.

2. Töltődj fel a szabadban!

Lehetőleg minél gyakrabban! Bár tény, hogy nem könnyű elindulni egy céltalan sétára az otthon kényelméből – főleg, ha van gyereked, aki online oktatásban tanul, miközben te dolgozol -, de az ebédszünetben menj kicsit sétálni. Hihetetlenül fel fogja frissíteni az agyad.

fitt info magazin 2021 002 címlap*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2021. 02. számában vagy májustól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!