Állj ki magadért!

Happy business woman hugging herself with natural emotional enjoying face. Love concept of yourselfMindenki találkozik néha azzal az érzéssel, hogy nem értékelik az erőfeszítéseit, sem otthon, sem pedig a munkahelyükön. Bár ez néha valóban így van, gyakran azonban nem ismerjük fel a köszönet jeleit vagy épp annyi terhet vállalunk magunkra, ami miatt mások számára természetessé válik a munkánk. Íme 7 aranyszabály, amivel megalapozhatod a megbecsülésed!

 Nem könnyű az érzés, ha minden, amit teszünk – például az ügyintézés, a vacsora elkészítése vagy egy projekt sikeres befejezése -, olyan mindennapos dolog a környezetünk számára, mint a levegővétel, mivel gyakran úgy tűnik, mintha nem is értékelnék igazán. Ez az érzés idővel nehezteléshez, akár haraghoz is vezethet, így érdemes elsajátítani néhány olyan megküzdési stratégiát, amelyek megakadályozzák, hogy ez a negatív reakció rányomja a bélyegét az emberi kapcsolatainkra. Az, hogy melyiket tudod hatékonyan gyakorolni, csak és kizárólag a személyiségeden múlik.

fitt info magazin 2021 002 címlap*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2021. 02. számában vagy májustól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!