14 titkos tipp a boldogsághoz

boldogSokan azt mondják, hogy a boldogság választás kérdése. Az biztos, hogy sok mindentől függ, de az is igaz, hogy egy sor kis döntés és választás közelebb vihet a hozzá vezető úton!

 Amit a boldog emberek NEM tesznek

1. Nem őrlődnek és tűnődnek sokáig a visszaesések és kellemetlenségek miatt. A negatív gondolatokban való megmártózás semmilyen teret nem hagy a pozitív gondolkodásnak, arról nem beszélve, hogy rá is szoktat a negatív gondolkodásra.
2. Nem stresszelnek, amikor nem úgy történnek a dolgok, ahogy ők szeretnék. Ilyenkor vesznek egy nagy levegőt, megvizsgálják a lehetőségeiket, és ennek megfelelően lépnek előre. A stressz és szorongás nem engedi az agynak, hogy igazán megvizsgálja az egyes helyzeteket, és megfelelő megoldásokat találjon ki.
3. Nem pazarolnak arra időt vagy energiát, hogy mások sikerei miatt irigykedjenek, vagy nehezteljenek rájuk emiatt. Ha úgy érzed, mások közösségi oldalának bejegyzései csak frusztrálttá tesznek a saját életeddel szemben, akkor egyszerűen ne nézegesd őket. Ha akarsz, posztolj, amit szeretnél, ha nem, akkor egyszerűen lépj ki.

fitt info magazin 2019 005 cimlap kicsi*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 05. számában vagy novembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!