Őrizd meg a vágyat!

vagyleadEgy bensőséges érintés, egy megvillanó tekintet, egy szenvedélyes éjszaka: a forró pillanatoknak nem kell eltűnniük! Olyan sok minden ölheti ki a vágyat egy kapcsolatból: lássuk, melyek az intimitás ellenségei, és hogyan bánj el velük.

Stressz
Vannak, akik remekül működnek stressz nyomása alatt is, és vannak dolgok, amelyeket még könnyebben megtehetünk, ha azt érezzük, hogy valóban van némi feszültség a levegőben. A szex azonban általában nem az, amire vágyunk, ha feszültek, agyonhajszoltak vagyunk. A munkahelyi, otthoni vagy párkapcsolati stressz már arra is nagyon rossz hatással van, hogy egyáltalán eszünkbe jut-e a az összebújás. Persze nem olyan könnyű az élet nyomása alól kiszabadulni, de soha ne feledd: a stresszt lehet kezelni, csak meg kell tanulni, hogyan. Próbáld kiiktatni az életedből azokat a forrásokat, amelyeket tudsz, a többi ellen pedig tegyél sporttal, jógával, meditációval, sétákkal a természetben. Tanulj stresszkezelési módszereket, és a párod is boldoggá teszed, nem csak magadat!

fitt info 2019 004 cimlap *A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 04. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!