Bimbózó kapcsolat? Megérdemelt boldogság? Ezt mondja a szerelmi horoszkóp!

51016024 sIgazán kellemes időszak vár minden csillagjegy szülöttére a tavaszi időszakban. Szerelmes csillagállás segíti lelkünk regenerálódását a nehéz 2020-as esztendő után. A Nap-Vénusz-Neptunusz égi találkozója a Halakban – a Púrva Bhadrapáda csillagképben – a kapcsolatok minőségi, szerves átalakulását teszi lehetővé.

  Másfél év fárasztó, nyomasztó, a társadalmat, a technikát és az egész világot átalakító erős hatás után megérkezünk egy nyugalmasabb, békésebb, örömteli időszakhoz. 2021 márciusában, majd áprilisában már egészen kellemes heteknek nézünk elébe. Március elején és közepén egy gyönyörű égi találkozót tart a Halak jelében a Nap, a Vénusz, és az épp uralmon lévő Neptunusz, ez pedig bizony bekapcsolja bennünk a szerelmi energiákat. Az elégedettség és boldogság hetei következnek. Ha kreatív alkotó területen dolgozunk, annak is nagyon kedvez ez a hónap. Kimagasló eredményeket érhetünk el az irodalom, a színházművészet vagy akár a zene terén, és úgy általában is kinyílik a lelkünk a szépre, a vidámságra. 

Eljött a mi időnk!

Egy éve várunk arra, hogy igazán kitavaszodjon és most ez meg is történik! Márciusban még fizikailag számíthatunk járványügyi szabályozásokra is, de a hónap első napjától már kiegyenlített szabályrendszert kapunk, ami sokkal közelebb áll ahhoz a valós élethez, amelyet korábban éltünk, megszoktunk. Április hónapban, a már újra szupererős és kedvező bolygóállások mellett, akár házasságot is köthetünk kedvesünkkel. Új célok elérésébe kezdhetünk. Dinamikus és örömteli időszak előtt állunk. Az alábbi jegyleírásoknál nem csak a Nap, hanem az aszcendens, vagy a Hold jegyét is érdemes megnézni, elolvasni.

fitt info magazin 2021 002 címlap*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2021. 02. számában vagy májustól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!