Fordulatot jeleznek a csillagok

horiAz elmúlt és a mostani időszak nem könnyű senki számára. Felfordult világunkban a csillagok segítségét kértük, hogyan küzdhetünk meg a nehézségekkel.

2020 tavaszán egy, a középkor óta nem látott, feszült csillagállás szemtanúi lehettünk. A jó hír az, hogy május végére ezek a negatív hatások teljesen lecsengenek és júniustól egy sokkal szerencsésebb, békésebb időszak következik.
A nehézségek a Bak zodiákusban a kitartásunkat, szívósságunkat növelték, és arra is megtanítottak, hogy nem csak önmagunkra, hanem a társadalmi felelősségvállalás jegyében embertársainkra is oda kell figyelnünk. Reméljük, hogy ezek után a fájó, mély leckék után kinyílunk a világra, és sokkal békésebben, szeretetben éljük majd mindennapjainkat. 2020 tavasza egészen biztosan világszerte emlékezetes lesz. Ahogy sejtettük is, társadalmi átrendeződést hozó időszak volt ez.
A nyár és a koraősz folyamán most már csak három planéta együtt mozgásával kell számolnunk. A Jupiter-Szaturnusz-Plútó hármasa közösen halad majd retrogád irányba, így főleg visszajátszásokat, lassításokat, kisebb kellemetlenségeket, a vírus terén kisebb visszafertőződéseket és főleg politikai, gazdasági nehézségeket adhat. De az ősz közepétől ezek az utóhatások is elmúlnak, és karácsonyra valóban minden rendeződhet. A Jupiter-Szaturnusz közeledése az újratervezésnek, az új, okos rendszerek, struktúrák kialakításának is kedvez. A két planéta végül pontosan a téli napfordulón fog húsz esztendő után ismét együttállni. Ez pedig bizonyosan kinyitja az online világot, megváltoztatja életünket, szociális berögződéseinket, szokásainkat, azt, hogy mit gondolunk értékesnek az életben, hogy milyen szabályokat fogadunk el és mi ellen lázadunk, és lemossa a felesleges berögződéseket. 2021-től nagyon szép, szeretetben és örömökben gazdag korszak elébe nézünk.

fitt info 2020 003 cimlap
*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2020. 03. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!