2020 a csillagok szerint

horiMi vár ránk jövőre? Szerelem? Pénz? Karrier? Sportsikerek? A csillagok 2020-ban is komoly tanításokkal szembesítenek majd!

Amikor az asztrológust kérdezik a következő esztendő asztrológiai képletéről, és ő a jó dolgok mellett a nehézségekről is beszél, gyakran megkapja, hogy „de hát nem úgy volt, hogy most már csudajó idők jönnek?”. Természetesen minden évben vannak jobb és rosszabb, könnyebb és nehezebb időszakok. Vannak azonban tendenciák, amelyek akár évtizedek hosszú sorát felölelve bontakoznak ki, és az sem mindegy, hogy ezeket melyik korban kell megélnünk. Bizonyos hatások ugyanis a technika fejlettsége folytán egészen másképp érvényesülnek most, mint mondjuk a középkorban. A jelenlegi csillagállás ugyanis nem egyéb, mint a 16. század elején fennálló csillagászati jelenség, csakhogy akkor a „sötét középkorban” jártunk, és a reformáció korát éltük Európában. Sok-sok újító energiával, a szokványos berögződések felszámolásával járt ez az időszak, Európán kívül pedig felfedezésekkel, de Indiára például egy spirituális reneszánsz köszöntött, amelynek kulturális kincseit és áldásait a mai napig élvezhetjük.

Tizenkétéves folyamat
A jelenlegi hatásokhoz vezető felfuttató fényszögek már 2010-ben elkezdődtek, 2016-ban erős terhekkel nézett szembe a világ, 2019 karácsonyán és 2020-ban az év elején pedig beáll az az újító, társadalmi struktúrákat lecserélő hatás, amely végül egy sokkal kellemesebb időszakhoz vezet majd 2022-ben. Akkor ugyanis a Neptunusz és a Jupiter Halak csillagképben való találkozása igazi spirituális, társadalmi és szellemi felüdülést hoz majd. Morálisan, erkölcsileg egy kis aranykornak lehetünk a tanúi. Mindehhez azonban nem árt tudni, hogy attól is függ, mit élünk át, hogy a Föld melyik pontján tartózkodunk. Ezek a hatások ugyanis éppen annyira jelenthetnek vallási, vagy etikai berögződést, gondolati megkövülést, mint szellemi kinyílást. A túlzott merevség semmiképpen nem tesz jót e fényszögállás alatt. De egy nyitott, szellemileg produktív, tápláló, inspiráló és az emberek, a társadalom egészének növekedését szolgáló közegben a létezés örömének egészen új fokát élhetjük majd meg.

fitt info magazin 2019 006 cimlapA cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 06. számában vagy februártól keress rá a www.fitt.info oldalon.
A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!