Zsírégető edzés otthon

128124232 s

Átmozgatnád az egész tested, és ki sem lépnél a lakásból? Saját testsúlyos gyakorlatsorunkhoz semmilyen eszköz nem fog kelleni csak te és egy kis akarat. A jutalom? Szuperformás test!

A gyakorlatsor előtt sose felejtsd el a bemelegítést, a végén pedig a nyújtást. A javasolt ismétlésszámok haladók számára készültek, ezt vedd figyelembe a gyakorlatok elvégzése előtt. Ha jól csinálod, igazán izzasztó edzés vár rád!

Biciklizés
Kiinduló helyzet: A gyakorlat elvégzéshez feküdj a hátadra, tedd a tarkódra mindkét kezed és a könyököddel érintsd meg az ellentétes oldalú térded úgy, hogy a gyakorlat során a test és a lábad egyaránt dolgozzon. Ezt végezd felváltva a másik oldallal. A gyakorlat helyes végzése során ügyelj rá, hogy a hátad és a tarkód minden egyes mozdulatsor után a kiinduló helyzetből induljon, tehát a földet érintve. Nehezítésképpen a gyakorlat úgy is végezhető, hogy a lábak alaphelyzete nem a földről, hanem 30 fokos szögben a levegőben tartva indul.
Ismétlés: 4x12 oldalanként
Mire hat? Remek gyakorlat az oldalsó hasizmaink megdolgoztatására.

fitt info 2019 004 cimlap *A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 04. számában vagy szeptembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!