Nyomtatás

Kardió-kihívás kezdőknek és újrakezdőknek

kardio1 lMost vágnál bele? Eddig nem kardióztál, vagy legalábbis nem nagyon tudtad, hogy tedd? Felesleges kilók vannak rajtad, amiktől megszabadulnál? Válaszd kezdőknek és újrakezdőknek való kardióedzéseinket, építsd fel az időt, aztán a kitartást!

Sokan állnak az edzőtermek kardiógépei előtt, hogy vajon hogyan is kezdjenek hozzá ehhez az edzéstípushoz. Van, aki néhány percet sétálgat a futópadon, van, aki túlgondolja és hamar elmegy a kedve az edzéstől. Próbáld ki a mi egymásra épülő terveinket, és ahogy javul az állóképességed, igazán gyors fejlődést fogsz érezni!
• sose próbáltad?
• sokat kihagytál?
• egy betegség, sérülés, szülés után most kezded újra?
akkor neked valók terveink!
Ne legyen több kifogás, mert attól függetlenül, hogy milyen állapotban vagy, edzésbe hozhatod magad, anélkül, hogy megsérülnél, megunnád vagy utálnád az egészet. A lényeg, hogy egy kis céllal kezdd, ami az elszántság és kitartás megteremtése legyen. Ennek segítségével felépítheted új edzésszokásaidat, és terveink pont erre készültek.

fitt info magazin 2019 005 cimlap kicsi*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2019. 05. számában vagy novembertől keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!