Szerezd vissza az ízületi mobilitásod!

83913126 sA legtöbb lakásban megtalálhatóak olyan háztartási eszközök, amik remek alternatívát jelenthetnek a gépek helyett. Hoztunk nektek pár ilyen megoldást, viszont azt javasoljuk, bármilyen edzésprogram elkezdése előtt érdemes egyeztetni egy szakemberrel, elkerülendő az esetleges sérüléseket!

 Az ízületi mobilitás nagyon fontos a mindennapjainkban, hiszen, ha nem működik megfelelően, akkor az olyan hétköznapi tevékenységek, mint például a takarítás, bevásárlás vagy épp a családdal töltött idő is problémássá válhatnak. Az ízületi mobilitás alatt az adott ízületben létrejövő teljes mozgástartományt értjük és több tényező befolyásolhatja, például korábbi sérülések, betegségek vagy műtétek. Ha fennáll a probléma, akkor érdemes szakképzett gyógytornász segítségét kérni, aki felméri az állapotot, majd olyan kezeléseket és gyakorlatokat ír elő, amelyek segíthetnek a mozgástartomány, az erő és a mobilitás helyreállításában.

fitt info magazin 2021 002 címlap*A cikket végigolvashatod a fitt.info 2021. 02. számában vagy májustól keress rá a www.fitt.info oldalon.

A legfrissebb fitt.info magazint keresd az újságárusoknál!