fitt.info magazin

facebook RSS twitter hírlevél google naptár blog youtube
Facebook RSS Twitter Hírlevél Események Blog YouTube
Minden fitt eseményt megtalálsz a naptárunkban!
 • Fogy.info

  FOGY.INFO FRISS

  FOGY.INFO LEGOLVASOTTABB

 • Gyógy.info

  GYÓGY.INFO FRISS

  GYÓGY.INFO LEGOLVASOTTABB

 • Mozgás

  MOZGÁS FRISS

  MOZGÁS LEGOLVASOTTABB

 • Táplálkozás

  TÁPLÁLKOZÁS FRISS

  TÁPLÁLKOZÁS LEGOLVASOTTABB

 • Fitt.Szépség

  SZÉPSÉG FRISS

  SZÉPSÉG LEGOLVASOTTABB

 • Aktív pihenés

  AKTÍV PIHENÉS FRISS

  AKTÍV PIHENÉS LEGOLVASOTTABB

  AKTÍV PIHENÉS MENÜ

 • Siker és sport

  SIKER ÉS SPORT FRISS

  SIKER ÉS SPORT LEGOLVASOTTABB

  SIKER ÉS SPORT MENÜ

 • Test és Lélek

  TEST ÉS LÉLEK FRISS

  TEST ÉS LÉLEK LEGOLVASOTTABB

 • Trend

  TREND FRISS

  TREND LEGOLVASOTTABB

 • Hírek

  HÍREK FRISS

  HÍREK LEGOLVASOTTABB

  HÍREK MENÜ

Back Mozgás
14 Apr 2014

10 karcsúsító megoldás, hogy ne maradjon ki az edzés!
Pénztárca, motiváció, célok és szokások: egyáltalán ne gondold, hogy mindenkinek minden mozgásforma való. Ha készen állsz az edzésre, de nem tudod, melyik lenne számodra a legmegfelelőbb, szakértőink segítségével megtalálhatod azt a mozgásformát, amit kitartóan űzhetsz és szeretni fogsz.

Google bookmarkIWIWTwitter
27 Jun 2013

Március 9-én 3 hónapos fogyókúra verseny kezdődött a Corner Fitness-ben. Az előkészületekről, és szakmai háttérről Szathmári Szandrát, a terem szakmai vezetőjét kérdeztük, és a három nyertes is elmesélte, hogyan érte el ezt az eredményt.

Google bookmarkIWIWTwitter
15 Apr 2013

Nyolc egyszerű lépésben látványosan csökkentheted derékbőségedet: ne találj kifogást, tarts velünk!

 

 

Google bookmarkIWIWTwitter
20 Jul 2012

Magyarországon háromból ketten fogyókúráztak már, azonban a kísérletek 95%-a sikertelen. A kis túlsúlynál is veszélyesebb visszahízások egyik oka a nem megfelelő fogyási ütem beállítása!

Google bookmarkIWIWTwitter
11 Nov 2011

Tartós siker, új testben
Ha csak néhány van, ha sok – a fölösleges kilóktól mindenki meg akar szabadulni. Itt az ideje, hogy megalapozott, többfrontos támadást nyiss ellenük, és hidd el, így esélyük sem marad.
A jutalom? Tökéletes test, egészséges szervezet, és egy csomó elismerő pillantás.

Google bookmarkIWIWTwitter
01 May 2005

A legolcsóbb zsírleszívás, ha igazi zsírégető sportot választasz! Szinte minden sport ilyen, amely huzamosabb időn keresztül megemeli a légzésszámot, a pulzust, és folyamatosan magasan tartja. Minél tovább tart ez a felpörgetett állapot, annál nagyobb erővel és gyorsabban égnek el a szervezeted által elraktározott zsírból a kalóriák.

 

Google bookmarkIWIWTwitter
01 May 2005

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, sok mindenre van szükségünk. Többek között a sportra és emellett a táplálkozás sem elhanyagolható – vagy éppen fordítva: a táplálkozás kísérője a sport? Tény az, hogy életünk központi, létfontosságú kérdése, hogy táplálékhoz jussunk.

 

Google bookmarkIWIWTwitter
01 May 2005

A test mozgásigénye nem függ a kortól. Sőt! A test gyorsabban öregszik, ha nem tornáztatjuk és nincs állandó edzésben. Nem túlzás azt állítani, hogy egy aktív negyvenévesnek lehet a teste olyan, akár egy 30 évesé. Függetlenül attól, hány évesek is vagyunk, a biológiai óra lelassításához a kulcs mindig ugyanaz marad: a rendszeres testmozgás.

 

Google bookmarkIWIWTwitter
01 May 2005

Korunk női ideálja, miközben egyik kezével ínyenc ételeket készít, a másikkal takarít, a harmadikkal doktori disszertációját írja, karriert épít és gyerekeket nevel, jó feleség és csinos nő. Hogy lehet ezt bírni?

 

Google bookmarkIWIWTwitter
01 May 2005

Ideális testsúllyal élni egy életen át, óriási gyönyör. Nagyobb gyönyör, mint naponta mondjuk háromszor enni. Miért? Mert naponta akár harmincháromszor tükörbe nézhetünk, és boldogok lehetünk, számtalanszor állhatunk nyugodt lelkiismerettel a buszmegállóban, s az ott lévő üzletek kirakataiban diadalittasan láthatjuk oldalnézetben is vékonyságunkat.
 

 

Google bookmarkIWIWTwitter

1. oldal / 3