Fekszel az ágyadban egy izmos, jóképű, igazán álomférfival csókolózva. Aztán ahogy egyre jobban belemelegednétek, meglátod az arcát: a gimis matektanárodét. Ez az a pillanat, amikor felébredsz… 

TOP 10 női fantázia
Minden nőnek egyedi szexuális fantáziái vannak, de úgy tűnik, vannak közös témáink. Te el mernéd mondani legtitkosabb gondolataidat valakinek? Esetleg bűntudatot érzel miattuk? Ne tedd: a fantázia a legjobb erogén zónád!

Régóta kutatják a szerelem és a szenvedély mozgatórugóit, de talán sosem fogunk választ találni erre a kérdésre. De valóban más a szex a szeretett személlyel, mint egy egyéjszakás kapcsolatban? És hogyan is őrizhető meg az extázis egy tartós viszonyban?

A jó szex olyan, mint a jó test: dolgoznod kell rajta. Nem kell ettől megijedni, nem jelenti azt, hogy ha dolgoznod kell valamin, akkor baj van vele. Egyszerűen eljön az az idő, amikor a lendület már nem visz: ilyenkor kelletek ti!

Úgy érzed, kezd ellaposodni a kapcsolatotok? Vagy egyszerűen csak szeretnéd elkerülni, hogy az új szerelem is így végződjön? Egyáltalán nem kell nagy változásokba kezdened, ha frissíteni szeretnél rajta. Az emberek ugyanis lényegében ugyanúgy működnek – így a kis trükkök mindenkinél egyformán hatnak.

orgazmus tesztVan, aki azt mondja, akkor érkezik, amikor nem is várod. De ez nem igaz: ha ismered, tudod, hogy működsz, könnyebben elérheted és nem maradsz ott csalódottan a stresszel és a hiábavaló izzadsággal. De biztosan ismered, tudod, hogy működik az orgazmus? Teszteld magad!

orgazmusTe is hallottad már, hogy a jó szex a fejben kezdődik? Magyarázat nélkül talán arra gondoltál, ez valami trükkös dolog. Nos, ez csupán azt jelenti, hogyha testileg orgazmust akarsz átélni, akkor gondolatban is nyitottan kell hozzáállnod.

A nyár hagyományosan a spontán, kalandos szerelmek ideje. Ilyenkor izzik a vágy, könnyedebbek vagyunk, egy nyaralás alkalmával jobban elengedjük magunkat. De ennek is, mint minden másnak, megvannak a jó és a rossz oldalai is!
Velünk most megtudhatod:
• miért szeretjük a nyári kalandot?
• lehet-e tudni, mit akar egy férfi?
• milyen veszélyeket hogyan kerülhetünk el?
• és egy tévhitet is eloszlatunk

Ki az, aki kell neked? Biztosan jól tudod, és már meg is találtad? Vagy újra ugyanazokba a csapdákba esel bele? Lássuk, kiket miért is szeretünk mi, nők?

A szex sok minden: a szerelem kifejezése, magunk teremtette művészet, érzelmi és szellemi börtön, állati testiség, bujaság, felnőttek közötti játék. A keleti tradíciók szerint az energiák harmóniája. Senki sem vitatja, hogy a szex a világon létező legtermészetesebb dolog. A legtöbb férfi általában minden aktusnál eljut a kielégülésig, a nőknél ez másképpen van. A meghittség, a szeretet, egymás közelségének élvezete nélkül nincs morális együttlét, s emellett a kielégülés minősége nagyban függ a szexuális ismeretektől, a gyakorlottságtól.
Kutatók kimutatták, hogy bizonyos gyakorlatok végzése erotikus energiákat szabadítanak fel és növeli a szexuális képességeket. Most megosztjuk veled, melyek ezek az izomfejlesztő gyakorlatok!

1. oldal / 8