Karrier horoszkóp

 hori1Új utakon a munkában? Ha nehéz is volt a nyár, ha nem is volt kedved újra felvenni a munka fonalát, bízhatsz benne, hogy a csillagok melléd állnak: nagy és általában pozitív változásokat ígérve!

2018 nyarán egy eléggé fullasztó csillagállásnak lehettünk tanúi, amely főként két elemből tevődött össze, a Mars és leszálló holdcsomópont fojtogató, erőszakos és energiarabló találkozójából.
A másik ilyen hatás volt az égen a bolygók folyamatos hátráló mozgása. A feszült csillagállás szeptember elején oldódott nagyon kedvező bolygópozíciókkal és adja hatásait az őszre. Ilyen volt, hogy a belső bolygók mind erős helyzetbe kerültek az égen, a Nap, a Szaturnusz és az Uránusz gyönyörű átfutó trigonja pedig abban segít nekünk, hogy a régi rossz rendszereket, berögződéseket az életünkben kicseréljük lassan és komótosan valami újra, kreatívra és előremutatóra. De végre mindezt okosan tesszük! Hol tudjuk ezeket a hatásokat a legjobban kamatoztatni? Természetesen előmenetelünkben, karrierünkben, céljaink megtalálásában, életünk nagy mérföldköveinek megtervezésében.

Egy dologról azonban nem szabad megfeledkeznünk, a Jupiter a Skorpió zodiákusban jár és október második felében belép magába a Skorpió csillagképbe is, így egy éven át olyan témákat és sorsfeladatokat kapunk, ami az elengedésről szól majd. Mit kell elengednünk? Bármit, ami korlátoz, ami fojtogat, ami feszít, ami akadályoz bennünket valódi kiteljesedésünkben. Ez persze nem jelenti azt, hogy amit megununk, és nem tetszik, azt kidobhatjuk! De azokat a dolgokat, amiket akár tizenkét éve feleslegesen cipelünk magunkkal teherként, pl. egy projektet, olyan tárgyakat, élethelyzeteket, amelyek egyszerűen nem visznek semerre, vagy olyan személyeket, akik csak elszívják az energiánkat, most elengedhetjük. A Skorpió csillagképben, amelynek testtája a végbél, kitehetünk magunkból minden fájdalmat és hátráltató erőt, hogy végre igazán a céljainkra, a saját önmegvalósításunkra tudjunk fókuszálni. Így azok maradnak csak, akik és amik támogatnak a sikerek elérésében.

2018 őszén egészen biztos, hogy új utakat járhatunk be: most vagy soha, leengedhetjük a régi, fáradt olajat és új feladatokat találhatunk magunknak az önmegvalósítás nemes útján.